Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD Tilburg, te huur 75m² groot 2-kamer benedenwoning

Textielstraat 113e 5046SC

Datum beschikbaar : 23 maart 2020

Huur: € 550 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 75 m²

Nieuw per 1 april 2020 komt er een 2-kamer appartement beschikbaar aan de Textielstraat 113e.

Omschrijving:
Het appartement is gelegen op de begane grond en maakt deel uit van een kleinschalig complex met 14 woningen verdeeld over de Textielstraat 111 t/m 115. Via een afgesloten corridor onder het voorhuis door is de grote gemeenschappelijke binnenplaats toegankelijk. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw op het binnenterrein, bestaande uit 7 appartementen.

Locatie:
De Textielstraat is gelegen nabij de ringbaan van Tilburg waarbij de Ringbaan West overgaat in de Ringbaan Oost. Door deze ligging is er een goede ontsluiting. Hartje centrum is gelegen op een kleine 10 minuten fietsafstand

Complex:
De centrale poort geeft toegang tot de gedeelde binnenplaats, met voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen en buitenzitjes. Naast de overdekte fietsparkeerplaats, waarin onder andere de gemeenschappelijke afvalcontainers staan, zijn er drie apart te huren bergingen aanwezig. Vanuit het binnenterrein geeft een deur toegang tot de centrale entreegang waaraan Textielstraat 113e is gelegen.

Indeling:
De eigen voordeur geeft toegang tot de ruime keuken met daarin opgenomen de eigen meterkast. Vanuit deze keuken is de badkamer bereikbaar met aparte toiletruimte. Via de keuken verkrijgt men tevens toegang tot de rest van de woning. Een open doorgang biedt toegang tot de ruime woonkamer van ca. 34 m², Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar.

Keuken:
De eenvoudige keuken is voorzien van boven- en onderkasten. Daarnaast zijn hierin opgenomen een afzuigkap en gootsteen. De vierpits gaskookplaat kan staan op de losse koelkast. De wanden zijn betegeld met witte tegels. De vloer is voorzien van een moderne vierkante zwart/grijze tegel. Er is ruimte voor het plaatsen van een tafel. Bovendien is er in de keuken een wasmachine aansluiting.

Woonkamer:
De woonkamer is vanuit de keuken bereikbaar en is lekker licht door de aanwezigheid van een grote dakkoepel en een raam. De wanden en het plafond zijn gestukt en wit getext. De vloer is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar.

Slaapkamer:
De royale slaapkamer is driehoekig van vorm en voorzien van een raam. De wanden en het plafond zijn geheel gestukt en getext. Ook in de slaapkamer is een laminaatvloer aanwezig.

Badkamer: 
De badkamer is voorzien van een vaste wastafel, grote radiator, een aparte doucheruimte en een apart toilet. Alles is uitgevoerd in witte tegels.

Bijzonderheden:
- Zeer ruim appartement voorzien van laminaatvloer en dus instapklaar;
- Grote binnenplaats voor gemeenschappelijk gebruik.

Algemeen:
- Huurprijs € 550,- excl. € 170,- voorschot voor gas, water, elektra en internet, totaal € 720,-;
- Aanvaarding 1 april 2020;
- Borg € 720,-;
- Oppervlakte ca. 75 m²;

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging bel: 040 - 842 79 92 of mail: eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Terug naar het aanbod