Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

Tilburg te huur kamer aan de Korenbloemstraat 117

Korenbloemstraat 117 5025 PP Tilburg
Huur: € 285 per maand
Verdieping: 2
Aantal badkamers: 1
Aantal toiletten: 1

Nieuw te huur per 1 juji 2021, studentenkamer in een gezellig kleinschalig (studenten)huis.

Algemeen:
De kamer is gelegen in de wijk de "Korvel" aan de Korenbloemstraat 117 boven een winkel. De centrum van de stad is met de fiets binnen 5 minuten bereikbaar. In de directe omgeving zijn alle winkels voor de dagelijkse behoeften. Bovendien is er een lint van winkels naar het centrum toe. Ook de scholen, zoals de Fontys en de Universiteit zijn nabij gelegen.

Huis:
De kamer is gelegen op de tweede verdieping en maakt samen met twee andere andere kamers deel uit van een kleinschalig studentenhuis. Er is een gemeenschappelijke keuken, badkamer, toilet en berging. Omdat je maar met z'n drieën bent is de onderlinge band goed. Er is een moderne wasmachine aanwezig en een internetaansluiting (abonnement wordt onderling geregeld).

Kamer:
De ruime en lichte kamer met in totaal 2 dakkapellen, is al voorzien van een lichte laminaatvloer. Het plafond is geheel wit geschilderd en samen met de lichte wanden geeft dit een extra ruimtelijk gevoel. 

- Aanvaarding: 1 juni 2021;

- Huur: € 285,- inclusief voorschot gas, water en elektra;

- Borg: € 285,-.;

- GEEN ADMINISTRATIEKOSTEN

Indien je interesse hebt kun je je aanmelden voor de kijkavond, er kan helaas niet rechtstreeks een afspraak gemaakt worden om de kamer te bekijken.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bel: 040 842 79 92 of mail: eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Terug naar het aanbod