Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD Eindhoven, te huur 2-kamer appartement nabij centrum.

De Vriesstraat 5612KK Eindhoven

Datum beschikbaar : 11 juni 2007

Huur: € 805 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 50 m²
Aantal slaapkamers: 1
Verdieping: 1
Aantal badkamers: 1
Aantal toiletten: 1

Nieuw, per 1 december 2021 komt er in het centrum van Eindhoven een leuke appartement beschikbaar met eigen dakterras.

Algemeen:
Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex van 4 appartementen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de De Vriesstraat 38c te Eindhoven. Het appartement is gelijktijdig met de andere appartementen in 2004/2005 gerealiseerd.

Indeling:
Via de centrale voordeur betreed men de centrale hal van het gebouw, van waaruit alle appartementen te bereiken zijn. In de centrale hal bevindt zich de hoofd meterkast en de gescheiden brievenbussen. Het appartement heeft een eigen voordeur en huisnummer en is dan ook volledig zelfstandig. Via de eigen voordeur op de eerste verdieping betreedt men het appartement. De eigen entree geeft toegang tot de keuken met doorgang naar de woonkamer. De keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, gootsteen met mengkraan en ruim voldoende boven en onderkasten. De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een lichte laminaatvloer (ter overname).

Vanuit de woonkamer biedt een deur toegang tot de aparte slaapkamer. De slaapkamer is rechthoekig van vorm en daardoor gemakkelijk in te delen. Er is ook voldoende ruimte voor het plaatsen van een kast en een tweepersoons bed. Via dubbele openslaande tuindeuren is het dakterras te bereiken.

De woonkamer met gestucte wanden, een gipsen plafond en een lichte laminaatvloer biedt plaats voor een zitgedeelte en een eetgedeelte. Vanuit de woonkamer biedt een gangetje toegang tot de aparte toilet en de grote badkamer.

De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostatische kraan, een dubbele wastafel met meubel en een. tevens bevindt zich hier de opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger. De wanden zijn voorzien van lichte tegels de vloer van donkere vloertegels.

Algemeen: Er zijn ruim voldoende stopcontacten en natuurlijk ook een Internet- en televisie aansluiting.

Bijzonderheden:
Het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer, behalve de badkamer. Het appartement heeft een eigen cv-ketel en eigen elektra groepenkast. Het appartement is voorzien van een intercom installatie met automatische deuropener. Uiteraard is er een afsluitbare gemeenschappelijke bergruimte aanwezig voor het stallen van fietsen.

- Aanvaarding 1 december 2021;
- Huurprijs € 805,- excl. € 120,- voorschot voor gas, water en elektra, Internetkosten, rioolrechten en afvalstoffenheffingen;
- Borg is één maandhuur (€ 925,-);

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 040 - 842 79 92 of mailen naar:Eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Terug naar het aanbod