Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

Tilburg, te huur moderne studio nabij centrum

Hoefakkerstraat 55 5014JA Tilburg

Datum beschikbaar : 30 juni 2021

Huur: € 575 per maand
Borgsom: € 575
Bewoonbaar oppervlak: 30 m²
Opp. terrein: 15 m²
Aantal vertrekken 2
Verdieping: 1
Etages: 1
Aantal badkamers: 1
Aantal toiletten: 1

Nieuw te huur leuke en moderne studio op de eerste verdieping nabij centrum Tilburg aan de Hoefakkerstraat 55.

Algemeen:
In de gezellige wijk Hoefakker in Tilburg komt per direct een knusse bovenwoning beschikbaar. De totale oppervlakte bedraagt ca. 30 m². De straat wordt gekenmerkt door authentieke huizen, brede trottoirs en oude bomen. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling:
De centrale voordeur biedt toegang tot de gemeenschappelijke entree. Vanuit deze entree is de bovenwoning bereikbaar via de luie vaste trap naar de eerste verdieping. De bovenwoning heeft een afsluitbare voordeur. De voordeur geeft toegang tot een overloop van waaruit alle ruimtes bereikbaar zijn. De woon/slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is lekker licht door het grote raam voorzien van dubbele beglazing. Vanuit de hal zijn ook de aparte toiletruimte en aparte badkamer bereikbaar. Beiden zijn voorzien van lichte en moderne tegels. De toiletruimte is voorzien van een hangcloset. De badkamer bevat een douche en vaste wastafel. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. Ook deze ruimte is lekker licht door het grote raam met wijds uitzicht over drie straten. Het keukenblok heeft een vierpits gas-kookplaat, gootsteen met mengkraan en voldoende boven- en onderkastjes. De wasmachine-aansluiting bevindt zich eveneens in de keuken. Op de overloop is de eigen bergzolder via een vlizotrap bereikbaar. Via een achterom met twee afsluitbare poorten is de gemeenschappelijke tuin bereikbaar. Bovendien is er een gemeenschappelijke berging in de tuin aanwezig voor het stallen van fietsen en de kliko. Zowel deze bovenwoning als de benedenwoning hebben een eigen deel van de tuin.

Bijzonderheden:
De woning is voorzien van gestucte en geïsoleerde wanden en plafonds, lichte laminaatvloer. Moderne keuken, badkamer en toilet. Verder is de woning voorzien van aluminium kozijnen met dubbelglas etc. Het is een knusse en moderne woning. Huur is incl. tv en Internet.

- Aanvaarding 1 juli 2021
- Huur all-in, dus ook incl. gas, water, elektra, Internet etc. € 575,-;
- Borg één maandhuur, zijnde € 575,-;

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kun je contact opnemen met V/D Laar Vastgoed op tel. nr. 040 – 842 79 92 of e-mail: eindhoven@vandelaarvastgoed.nl.

 

 

 

Terug naar het aanbod