Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD Tilburg, te huur bovenwoning in Pastoor Smitsstraat

Pastoor Smitsstraat 41 5014RH Tilburg

Datum beschikbaar : 07 januari 2015

Huur: € 480 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 50 m²
Aantal vertrekken 5
Aantal slaapkamers: 2
Verdieping: 1
Etages: 2
Aantal badkamers: 1
Aantal toiletten: 1

Bezichtiging inplannen   Terug naar het aanbod

Algemeen: In de opgeknapte Pastoor Smitsstraat komt per 1 maart 2019 (eventueel eerder in overleg) een leuke bovenwoning beschikbaar op nummer 41. De bovenwoning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het pand en heeft een oppervlakte van ca. 50m². In 2011 zijn er gedeeltelijk nieuwe kunststof kozijnen geplaatst voorzien van dubbele beglazing. 

Indeling: De centrale voordeur geefttoegang tot de gang waaraan de voordeur van de benedenwoning is gelegen. Via de trap komt men op de eigen overloop van waaruit alle ruimtes bereikbaar zijn.

Keuken: de keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een warm water geiser. De keuken is voorzien van verschillende boven- en onderkasten alsmede een inbouwoven gaskookplaat en afzuigkap. De door huurder aangebrachte aanrechtblad ter plaatse van het grote raam is ter overname. In de keuken is tevens plaats voor een grote koel- vriescombinatie (van huurder).

Badkamer: achter de keuken biedt een deur toegang tot de eenvoudige  betegelde badkamer. In de badkamer bevindt zich de douche en het toilet. De badkamer is voorzien van een groot draai-kiep venster.

Slaapkamer1: tevens aan de achterzijde van de woning bevindt zich de kleine slaapkamer, thans in gebruik als babykamer. In deze kamer is de wasmachine aansluiting opgenomen. Ook deze kamer voorzien van een groot draai-kiep venster.

Woonkamer: aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen. De vierkante woonkamer is gemakkelijk in te richten en is voorzien van twee ramen. Tevens is in de woonkamer een inbouwkast opgenomen. De kamer is samen met de kleine slaapkamer en overloop opgeknapt door de huidige huurder. Alle drie zijn voorzien van een moderne laminaatvloer.

Tweede slaapkamer: via een vaste trap is de tweede en tevens bovenste verdieping bereikbaar. Vanwege het
schuine dak is deze ruimte het beste bruikbaar als slaapkamer.

Algemeen:
- deels voorzien van recente geplaatste kunststof kozijnen met dubbel glas;
- verwarming middels gasgevelkachels;
- gedeelde berging in de achtertuin.

- Aanvaarding: 1 maart 2019 of eerder in overleg;
- Huurprijs: € 490,- exclusief € 140,- voor gas, water en elektra;
- Borg € 630,-;

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met V/D Laar Vastgoed 040 – 842 79 92 of eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Bezichtiging inplannen

Via onderstaand formulier kunt u een bezichting inplannen. We nemen dan spoedig contact op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Bericht: *

Terug naar het aanbod