Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD Tilburg, te huur knusse studio in centrum

Dionysiusstraat 14 5038 GX Tilburg

Datum beschikbaar : 08 januari 2020

Huur: € 480 per maand
Borgsom: € 610
Bewoonbaar oppervlak: 31 m²
Aantal badkamers: 1
Aantal toiletten: 1

Algemeen:
In het centrum van Tilburg, op de hoek met de opgeknapte Boomstraat komt per 1 januair 2020 een zeer knus appartement (appartement 4) vrij. Het appartement is gelegen op de begane grond aan de Dionysiusstraat 14-04. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig wooncomplex bestaande uit 4 studio's en 4 appartementen. De volledig zelfstandige woning heeft een oppervlakte van ca. 31 m².

Indeling:
De centrale voordeur geeft toegang tot de gangen waaraan alle voordeuren gelegen zijn. Hier bevindt zich ook de algemene meterkast met de elektra groepen per woning. De eigen voordeur bevindt zich in de centrale gang op de begane grond.

Woonkamer/keuken:
De eigen voordeur geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. Er is een aparte toegang tot de badkamer met toilet, douche en wastafel. Door de Z-vorm is de woning gemakkelijk in te delen. De compacte keuken is uitgerust met een aantal boven- en onderkasten. Er is een vierpits gaskookplaat met afzuigkap en gootsteen met mengkraan in opgenomen. Twee grote aluminium puien, waarvan 1 met deur geven toegang tot een binnenplaatsje. De aanwezige laminaatvloer is ter overname voor € 30,-. 

De plattegrond dient ter indicatie, daar de werkelijkheid iets afwijkt.

Algemeen:
- Centrum ligging in een goede wijk;
- Huurtoeslag mogelijk;
- Voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
- om de hoek liggen de vrij toegankelijke idyllische Kloostertuinen.

- Aanvaarding: 1 januari 2020;
- Huurprijs: € 610,- (kale huur € 480,-) incl. gas, water, elektra, tv, internet, wasmachine en wasdroger;
- Borg € 610,-;

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met V/D Laar Vastgoed 040 – 842 79 92 of eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Terug naar het aanbod