Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

Tilburg, te huur studio in het Centrum

Dionysiusstraat 14-01 5038GX Tilburg

Datum beschikbaar : 29 juli 2024

Huur: € 635 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 28 m²

Nieuw te huur per 1 augustus 2024 (of eerder in overleg).

Algemeen:
In het centrum van Tilburg, op de hoek met de recentelijk opgeknapte Boomstraat komt per 1 juni 2021 een zeer knusse studio (studio 1) beschikbaar. De studio is gelegen op de begane grond. De studio maakt deel uit van een kleinschalig wooncomplex bestaande uit 4 studio's en 4 appartementen. De studio heeft een oppervlakte van ca. 28m².

Indeling:
De centrale voordeur geeft toegang tot de gangen waaraan de voordeur van de studio gelegen is. In de centrale gangen bevinden zich ook de algemene meterkast met de elektra groepen per woning, extra centrale keuken, binnenplaats, wasruimte en gedeelde toiletten.

Woonkamer/keuken:
De eigen voordeur geeft toegang tot de woonkamer met daarin opgenomen de eigen keuken. Middels een room-divider is een aparte slaapruimte te creëren. Hierin is ook de eigen douche en wastafel opgenomen. Door de vele ramen is de studio lekker licht. Door de vorm is de woning gemakkelijk in te delen. De compacte keuken is uitgerust met een aantal boven- en onderkasten. Er is een vierpits gaskookplaat met afzuigkap en gootsteen met mengkraan. De koelkast met is ter overname. De aanwezige lamelle, bank, badkamerkast, tafel, stoelen en kast zijn eveneens ter overname.

Algemeen:
- Centrum ligging in een goede wijk;
- Voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
- om de hoek liggen de vrij toegankelijke idyllische Kloostertuinen;
- Het toilet bevindt zich direct naast de eigen toegangsdeur en wordt gedeeld met 1 studio.

- Aanvaarding: 1 augustus 2024 of in overleg;
- Huurprijs: € 635,- (kale huur € 465,-) incl. gas, water, elektra, tv, internet, wasmachine en wasdroger;
- Borg € 635,-;

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met V/D Laar Vastgoed 040 – 842 79 92 of eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Terug naar het aanbod