Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD Tilburg, te huur frisse studio aan de Gebr. van Eijckstraat 30 Tilburg

Gebr. van Eijckstraat 30 5025NK Tilburg

Datum beschikbaar : 18 augustus 2016

Huur: € 460 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 34 m²
Aantal vertrekken 2
Aantal slaapkamers: 1
Verdieping: 1
Aantal badkamers: 1
Aantal toiletten: 1

Bezichtiging inplannen   Terug naar het aanbod

Nieuw te huur in een kleinschalig complex studio 3 aan de Gebr. van Eyckstraat 30 te Tilburg.

Algemeen:
De studio is gelegen op de eerste verdieping in een complex bestaande uit totaal 4 studio’s, waarvan twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De studio is voorzien van een nieuwe laminaatvloer, de laminaatvloer op de foto's is nog de oude vloer.

Indeling:
De woonoppervlakte van de studio bedraagt ca. 34 m², welke ruimte middels een scheidingswand is verdeeld in een woonkamer en slaapkamer. De open keuken ligt tegen de scheidingswand in de woonkamer en de doucheruimte en vaste wastafel aan de achterkant van de scheidingswand in de slaapkamer.

De gehele studio is lekker licht door de aanwezigheid van veel ramen, allen voorzien van kunststof kozijnen met draai-kiep ramen. Zelfs de zijmuur is voorzien van glasstenen. De studio is verder voorzien van een lichte laminaatvloer. Omdat de studio op de hoek gelegen is grenst er geen andere woning aan.

De eigen keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, gootsteen met mengkraan en inbouwkoelkast.

Het dakterras van ca. 11 m² op eerste verdieping is gemeenschappelijk, maar omdat het direct aan studio 3 grenst, is studio 3 in de praktijk de enige gebruiker.

De patio (b.g.), gangen en trappen, zolderruimte (vlizotrap) waskamer en twee toiletten ( 1 op de begane grond en 1 op de 1e etage. ) worden wel door alle huurders gebruikt. In de waskamer zijn een wasmachine en wasdroger aanwezig die door iedere huurder te gebruiken zijn.

Alle studio’s hebben aansluitingen voor internet, televisie, Centrale verwarming met thermostaatkranen op de radiatoren en warm en koud stromend water.

De vloeren en trap van de centrale ruimten zijn in 2015 opnieuw gestoffeerd. De cv-ketel is in 2016 vervangen, de wasmachine en wasdroger zijn in 2017 vervangen. De laminaatvloer is in 2018 nieuw gelegd.

 

Huur:
- Huurprijs: “kale” huur 460,- per maand;
- Voorschot service kosten (gas, water, elektra, rioolrechten, afvalstoffenheffing, gemeentelijke . belastingen, gebruik van de wasmachine, gebruik wasdroger en internet abonnement) bedragen €. 140,- per maand;
- Borgstelling: € 600,-.
- Aanvaarding per 1 december 2018.

Info Van de Laar Vastgoed Tel: 040- 842 79 92 e-mail: eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Bezichtiging inplannen

Via onderstaand formulier kunt u een bezichting inplannen. We nemen dan spoedig contact op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Bericht: *

Terug naar het aanbod