Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD Eindhoven (Meerhoven) te huur modern 2-kamer appartement.

Grasfonteinkruid 8 5658GM Eindhoven
Huur: € 800 per maand

Eindhoven, te huur gestoffeerd appartement in de nieuwbouw wijk Meerhoven in Eindhoven.

Omschrijving: Het betreft een zeer bijzonder object, want de woning bevind zich in de bijbouw van een exclusieve villa in de Wijk Meerhoven. Het pand is gelegen in een rustige omgeving, met de bossen, sportvelden, dagelijkse voorzieningen en lagere scholen op loopafstand. Het centrum van Eindhoven ligt op 10 busminuten afstand en is eenvoudig bereikbaar met de Phileas bussen die zesmaal in het uur rijden. Verder is er een goede ontsluiting naar de Maastricht, Den Bosch, Tilburg via de nabij gelegen randweg van Eindhoven.

Indeling:
De woning heeft een eigen entree. De woonkamer met luxe open keuken beslaat een oppervlakte van ca. 25 m². De wanden en plafonds zijn gestuct en de vloer is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, 5-pits kookplaat, RVS afzuigkap, oven en ruim voldoende boven en onderkasten. Via de eigen thermostaat is de verwarming in de woning zelfstandig te regelen. De grote raampartijen voorzien van gordijnen en moderne vitrage zorgen voor veel licht, samen met de hoge plafonds en deuren geeft dit een een sterk ruimtelijk gevoel.

De aparte slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer. Ook de slaapkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De aparte volledig modern betegelde badkamer heeft een ruime douche met thermostaatkraan, een badmeubel met vaste wastafel en spiegel en een hang closet.

Bijzonderheden
• Volledig instapklare woning in rustige nieuwbouwwijk "Meerhoven";
• Alle voorzieningen in de nabijheid zoals winkels, sportaccommodaties, uitvalswegen;
• Er zijn ruim voldoende wandcontactdozen, tv- en internetaansluitingen aanwezig;
• De huurprijs is all-in, dus incl. energiekosten, gemeentelijke lasten, rioolrechten, afvalstoffenheffing, tv abonnement, Internet etc.

- Aanvaarding: per 1 april 2019 of in overleg;

- Huurprijs: € 800,- all-in per maand, dus inclusief, warmte, water, elektra, tv, internet, rioolrechten, afvalstoffenheffing etc.;

- Borg: € 800,-;

- Minimale huurtermijn 1 jaar.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met: 040 - 8427992, eindhoven@vandelaarvastgoed.nl 

Terug naar het aanbod