Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD Beek en Donk te huur turn-key kantoorruimten

Kapelstraat 3 5741 CA Beek en Donk

Datum beschikbaar : 25 maart 2017

Huur: € 330 per maand
Verdieping: 1

Bezichtiging inplannen   Terug naar het aanbod

Te huur hoogwaardig kantoorruimtes in monumentale villa "Leefdael", gelegen op een zichtlocatie direct aan de Zuid-Willemsvaart, en in het centrum van Beek en Donk.

Ligging:
Door haar markante ligging wordt villa "Leefdael" in de volksmond de "Poort van Beek en Donk" genoemd. Villa "Leefdael" biedt door haar Multi-functionele bestemming mogelijkheden onderdak aan een restaurant en meerdere bedrijven.

Beek en Donk is goed bereikbaar vanuit Veghel, (10 minuten), Gemert (5 minuten), Helmond (10 minuten) en Eindhoven (20 minuten). Een bushalte bevindt zich binnen 100 meter. De "villa" ligt in een klein gemeentelijk park, en heeft op eigen terrein ruim voldoende parkeergelegenheid.

Historie:
"Leefdael" is rond 1890 gebouwd als directeurs woning voor de familie van Thiel, de industriëlen van het dorp.
Tot 1946 heeft het als woning dienst gedaan, waarna het geschonken is aan de godshuizen. Die heeft de villa uitgebreid en gebruikt als klooster. Uit deze tijd stammen de prachtige glas-in-loodramen welke gemaakt zijn door de bekende Nederlands kunstenaar van Rossum.

Van 1980 tot 1993 heeft de villa dienst gedaan als dependance voor huize Padua. Hierna is de villa, middels een renovatie die 3 jaar in beslag heeft genomen, in haar oude glorie hersteld. Vanaf de renovatie kent de villa haar huidige bestemming:

Naast het restaurant, bevinden zich een schoonheidssalon, architectenbureau, een bouwkundig adviesbureau, een constructiebureau, een grafisch ontwerp- en adviesbureau binnen de muren van "Leefdael".

Ondanks de rijke historie, zijn alle moderne kantoorbenodigdheden voor handen. Zo zijn er naast de glasvezel internet aansluitingen ook kabel internet aansluitingen zodat een probleemloos internet verkeer gewaarborgd is. De binnenzijde is voorzien van alle comfort met behoud van vele authentieke elementen als hoge plafonds, met hoge deuren en authentieke architraven, glas-in-lood ramen, enorme trappartijen en schitterende marmeren en houten vloeren.

Beschikbare ruimte:
Respectievelijk per 1 april en 1 mei 2017 komen er op de 1-ste verdieping een tweetal kantoorruimtes (Vreedezael en Willemszael) vrij van ieder netto 30 m². De beschikbare ruimtes liggen aan de voorzijde en hebben toegang tot een groot balkon met directe uitkijk over de Zuid – Willemsvaart.

Aan de linkerzijde gaat het om de ruimte "Vreedezael". Deze ruimte is gestoffeerd, voorzien van een airco-installatie en zonwering middels markiezen. In de ruimte zijn ruim voldoende stopcontacten, alsmede een internet- en telefoonaansluiting aanwezig.

Aan de rechterzijde om de "Willemszael". Deze ruimte is eveneens gestoffeerd, voorzien van een airco-installatie en zonwering middels markiezen. In de ruimte zijn ruim voldoende stopcontacten, alsmede een internet- en telefoonaansluiting aanwezig.

Bovengenoemde kantoorruimten maken gebruik van een tweetal kitchenettes, bestaande uit een gootsteen met warm en koud water, koelkast, magnetron en kookplaat.

Prijzen:
Huurprijs per maand exclusief BTW, GWL en servicekosten

Kantoor Willemszael, 30 m² op 1e verdieping rechtsvoor:

- 3-jarig contract € 330,-
- 1-jarig contract € 360,-
Voorschot GWL + service € 90,-

Kantoor Vreedezael, 30 m2 op 1e verdieping linksvoor:

- 3-jarig contract € 330,-
- 1-jarig contract € 360,-
Voorschot GWL + service € 90,-

Let op het betreft hier netto vloeroppervlakte van de kantoorruimtes, dus meters voor de entree, trappenhuis, toiletruimten , kitchenette e.d. zijn niet meegerekend. De bruto vloeroppervlakte is ongeveer 1,5 maal de netto vloeroppervlakte.

In de service kosten zit verdisconteerd:

- Gebruik gas, water en elektriciteit;
- Gebruik parkeer gelegenheid;
- Onderhoud tuin en parkeer plaatsen;
- Schoonmaak algemene toiletruimte;
- Gebruik toilet;
- Gebruik kitchenette;
- Wassen ramen aan de buitenzijde;
- Vervangen lampen gemeenschappelijke ruimten;
- Onderhoud verwarmingssysteem;
- Opstal verzekering

Voor internet (glasvezel) is een gezamenlijk abonnement afgesloten de kosten bedragen ongeveer € 20,- per maand per gebruiker.

Algemeen opleveringsniveau:

Gang begane grond, marmeren vloer. De trap is voorzien van een groene loper. Gang eerste verdieping, visgraat parket in boenwas

Interesse, maak een afspraak voor een bezichtiging met Ad van de Laar 0492 – 450159 of vdlaar@iae.nl.

Bezichtiging inplannen

Via onderstaand formulier kunt u een bezichting inplannen. We nemen dan spoedig contact op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Bericht: *

Terug naar het aanbod