Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

Tilburg te huur 2-kamer studio

Gebr. van Eijckstraat 30 5025NK Tilburg

Datum beschikbaar : 30 juni 2019

Huur: € 545 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 40 m²

Nieuw te huur in een kleinschalig complex studio 2 aan de Gebr. van Eyckstraat 30 te Tilburg.

Algemeen:
De studio is gelegen op de begane in een complex bestaande uit totaal 4 studio’s, waarvan twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De gehele studio is voorzien van een nette laminaatvloer.

Indeling:
De woonoppervlakte van de studio bedraagt ca. 40 m², welke ruimte middels een scheidingswand is verdeeld in een woonkamer en slaapkamer. De keuken ligt in een nis die de verbinding is tussen de woonkamer en slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de eigen douche bereikbaar.

De gehele studio is lekker licht door de aanwezigheid van veel ramen, allen voorzien van kunststof kozijnen met kiep ramen. De studio is verder voorzien van een lichte laminaatvloer. Omdat de studio op de hoek gelegen is geeft dit een ruimtelijk gevoel.

De eigen keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, gootsteen met mengkraan en inbouwkoelkast.

De slaapkamer is ruim te noemen en heeft een groot raam.

Als extra is er nog de toegang tot de eigen kelderruimte.

Het dakterras van ca. 11 m² op eerste verdieping is gemeenschappelijk.

De patio (b.g.), gangen en trappen, zolderruimte (vlizotrap) waskamer en twee toiletten (1 op de begane grond en 1 op de 1e etage.) worden wel door alle huurders gebruikt. In de waskamer zijn een wasmachine en wasdroger aanwezig die door iedere huurder te gebruiken zijn.

Alle studio’s hebben aansluitingen voor internet, televisie, Centrale verwarming met thermostaatkranen op de radiatoren en warm en koud stromend water.

De vloeren en trap van de centrale ruimten zijn in 2015 opnieuw gestoffeerd. De cv-ketel is in 2016 vervangen, de wasmachine en wasdroger zijn in 2017 vervangen.

Huur:
- Huurprijs: “kale” huur 550,- per maand;

- Voorschot service kosten (gas, water, elektra, rioolrechten, afvalstoffenheffing, gemeentelijke . belastingen, gebruik van de wasmachine, gebruik wasdroger en internet abonnement) bedragen €. 140,- per maand.

- Borgstelling: € 690,-.

- Aanvaarding per 1 juli 2019 of in overleg.

Info Van de Laar Vastgoed Tel: 040- 842 79 92 e-mail: eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Terug naar het aanbod