Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD Tilburg, te huur 2-kamer app. aan Transvaalplein 33

Transvaalplein 33 5021TD

Datum beschikbaar : 06 juni 2007

Huur: € 550 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 40 m²
Verdieping: 1

Bezichtiging inplannen   Terug naar het aanbod

Algemeen: in een kleinschalig complex aan het driehoekige Transvaalplein nabij het centrum van Tilburg komt per 1 december 2018 een leuk 2-kamer appartement vrij van ca. ca. 40 m². Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het pand. Er is op korte afstand een bushalte. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, parkeerterrein Aldi aan de achterzijde. 

Indeling: via de centrale entree, waarin de brievenbus en meterkast is opgenomen bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn twee appartementen gelegen, waarvan deze er één is. Een trap leidt naar de voordeur van het appartement op de tweede verdieping.

In de woonkamer is tevens de open keuken opgenomen. Een open corridor biedt toegang tot het achterste deel van de woning. In deze hal is de deur naar het eigen balkon opgenomen alsmede de deur naar de badkamer en slaapkamer.

Woonkamer/keuken: 
De woonkamer is voorzien van een raam naar het balkon en er is voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuiging, gootsteen, en koelkast. De ruimte is geheel voorzien van een laminaatvloer en lichte wanden en plafond.

Badkamer:
De badkamer is geheel betegeld met een witte moderne wandtegel en een grijs/wit geblokte vloertegel. In de badkamer is het hangend toilet, vaste wastafel en doucheruimte opgenomen.

Slaapkamer:
De riante slaapkamer heeft een groot raamkozijn, voorzien van een rolluik. Door de rechthoekige vorm is de ruimte gemakkelijk in te delen. Er is ruim plaats voor een tweepersoons bed en kasten. 

Samenvatting:
De woning is voorzien van een badkamer met thermostaatkraan en hangcloset. De wanden en plafonds zijn in lichte tinten geschilderd. De radiatoren zijn voorzien van thermostaatkranen. Op de begane grond is een berging aanwezig die door meerdere appartementen wordt gedeeld. Hierin is plaats voor de kliko’s en fietsen van de bewoners.

- De plattegrond dient als indicatie en wijkt op punten af van de werkelijke situatie.

- Huurprijs: € 550,- pm plus € 100,- voorschot voor gas, water en elektra.In totaal € 650,- per maand;
- Aanvaarding: per 1 december 2018
- Borg: 1 maandhuur, dus € 650,-;

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact met ons

opnemen via: 040 - 842 79 92 of eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Bezichtiging inplannen

Via onderstaand formulier kunt u een bezichting inplannen. We nemen dan spoedig contact op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Bericht: *

Terug naar het aanbod