Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

Tilburg, te huur knus appartement in centrum

Dionysiusstraat 14-07 5038 GX Tilburg

Datum beschikbaar : 07 juni 2007

Huur: € 565 per maand
Verdieping: 1

Bezichtiging inplannen   Terug naar het aanbod

Algemeen: 
In het centrum van Tilburg, op de hoek met de recentelijk opgeknapte Boomstraat komt per 1 december 2018 een zeer knus appartement vrij. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de Dionysiusstraat 14. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig wooncomplex bestaande uit 4 studio's en 4 appartementen. De zelfstandige woning heeft een oppervlakte van ca. 30 m² en huurtoeslag is mogelijk.

Indeling:
De centrale voordeur geeft toegang tot de gangen waaraan alle voordeuren gelegen zijn. Hier bevindt zich ook de algemene meterkast met de elektra groepen per woning. Via een vaste trap betreedt men de eigen overloop waar ook de voordeur is gelegen. 

Slaapkamer/Badkamer:
De eigen voordeur geeft toegang tot het woongedeelte. In de woonkamer is de keuken opgenomen alsmede een nis met een raam. Aan de voorzijde is via een open corridor het slaapgedeelte bereikbaar, er is plaats voor een tweepersoonsbed. Vanuit de slaapkamer is ook de douche gemakkelijk te betreden. Het toilet is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Woonkamer/keuken:
De compacte keuken is uitgerust met een aantal boven- en onderkasten. Er is een vierpits gaskookplaat met afzuigkap en gootsteen met mengkraan in opgenomen. Tevens is er een nis waar een extra stellingkast en de koelkast kunnen worden geplaatst. De aanwezige jaloezieën en vloer zijn ter overname. Door de vele ramen, zes stuks is het lekker licht in de woning.

Algemeen:
- Centrum ligging in een goede wijk;
- Voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
- inclusief gebruik wasmachine en -droger;
- om de hoek liggen de vrij toegankelijke idyllische Kloostertuinen.

- Aanvaarding: 1 december 2018 of eerder in overleg;
- Huurprijs: € 565,- kaal plus € 152,- voor gas, water, elektra, tv, internet, wasmachine en wasdroger;
- Borg € 717,-.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met V/D Laar Vastgoed 040 – 842 79 92 of eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Bezichtiging inplannen

Via onderstaand formulier kunt u een bezichting inplannen. We nemen dan spoedig contact op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Bericht: *

Terug naar het aanbod