Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

Te huur Tilburg, 4 nieuw getransformeerde appartementen

Koestraat 39 5014 EA
Huur:

Bezichtiging inplannen   Terug naar het aanbod

Nog twee beschikbaar.

Algemeen: In een kleinschalig complex aan de Koestraat 39 t/m 29c komen vier schitterende geheel nieuw getransformeerde appartementen beschikbaar per 1 januari 2019. Het complex is gelegen op de hoek Koestraat/Hoefakkerstraat op de rand van de wijk Koestraat op ca. tien minuten van het centrum van Tilburg. De ontsluiting via Ringbaan Oost is erg gunstig. Vrij parkeren is mogelijk in de directe omgeving van het pand. Het groene Rosmolenplein ligt op een steenworp afstand. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. Het complex is in 2018 volledig gestript en getransformeerd naar 4 volledig nieuwe zeer ruime appartementen. Er is heel veel aandacht besteedt aan de duurzaamheid. Het gehele complex is dan ook extra goed geïsoleerd en voorzien van warmte pompen en zonnepanelen.

De eerste foto is van voor de verbouwing, nieuwe foto's volgen binnenkort.

Indeling: De centrale voordeur geeft toegang tot de gemeenschappelijke entree. Vanuit de centrale entree is er toegang tot de centrale meterkast, brandmeldinstallatie, wasruimte met wasmachine en wasdroger (inclusief) en grote berging t.b.v. de afvalcontainers en fietsen. Vanuit de centrale entree is er toegang tot appartement 39a en via de trap naar de overloop en de appartementen 39b en 39c.

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD Appartement 39: Appartement 39 (aangeduid met 1 op de tekening) is gelegen op de begane grond en heeft een eigen voordeur direct vanaf de Koestraat. Deze voordeur geeft toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van bijna 30 m². Vanuit de woonkamer zijn via een open corridor de aparte toiletruimte en aparte luxe badkamer bereikbaar. Verderop bevindt zich de aparte slaapkamer met voldoende plaats voor een tweepersoons bed en grote garderobekast. Vanuit de slaapkamer is de eigen buitenruimte bereikbaar. Deze woning heeft als enige in het complex een eigen buitenruimte.

Appartement 39a: Appartement 39a (aangeduid met 2 op de tekening) is eveneens gelegen op de begane grond en heeft zowel een eigen voordeur direct vanaf de Koestraat als een toegang vanuit de centrale entree. Deze voordeur geeft toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van bijna 32 m². Vanuit de woonkamer zijn de aparte toiletruimte en aparte luxe badkamer bereikbaar. Tevens is vanuit de woonkamer de aparte slaapkamer met voldoende plaats voor een tweepersoons bed en grote garderobekast bereikbaar. Door de hoekligging van deze woning komt er veel licht binnen en de afwijkende vorm biedt mogelijkheden voor een eigenwijze indeling.

Appartement 39b: Appartement 39b (aangeduid met 4 op de tekening) gelegen op de eerste verdieping heeft een eigen voordeur vanaf de overloop. Deze voordeur geeft toegang tot eigen entree gedeelte en tot de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van bijna 34 m². Vanuit de woonkamer zijn de aparte toiletruimte en aparte luxe badkamer bereikbaar. Tevens is vanuit de woonkamer de aparte slaapkamer met voldoende plaats voor een tweepersoons bed en grote garderobekast bereikbaar. Door de hoekligging van deze woning komt er veel licht binnen en ook hier biedt de afwijkende vorm mogelijkheden voor een eigenwijze indeling.

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD Appartement 39c: Appartement 39c (aangeduid met 3 op de tekening) gelegen op de eerste verdieping heeft een eigen voordeur vanaf de overloop. Deze voordeur geeft toegang tot aparte keuken met ruimte voor het plaatsen van een eethoek. Vanuit de keuken is de slaapkamer bereikbaar er is ruimte voor een tweepersoons bed en een garderobekast. Vanuit de keuken zijn via een open corridor de aparte badkamer, aparte toiletruimte en woonkamer bereikbaar. In tegenstelling tot de overige drie appartementen ligt de woonkamer los van de keuken.  Alle ruimten zijn door de vierkante vorm gemakkelijk in te delen.

Keuken: Alle appartementen zijn voorzien van een nieuwe moderne eigen keuken met voldoende boven- en onderkasten. De keuken is voorzien van 4-pits kookplaat, afzuigkap, gootsteen met mengkraan.

Badkamer: De moderne geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douche met thermostatische kraan en een wastafel.

Toiletruimte: De moderne geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset en wastafel.

Buitenruimte: De nr.’s 39a, b en c mogelijk gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte op de eerste verdieping. Nr. 39 heeft een eigen buitenruimte.

Berging: Via de centrale entree is de gemeenschappelijke berging voor het plaatsen van de fiets en afvalcontainers bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Zelfstandige woning met eigen huisnummer (huurtoeslag mogelijk)
- Woning is volledig voorzien van een moderne laminaatvloer;
- Moderne badkamer;
- Hoge plafonds en alles is gestuct;
- Mechanische afzuiging in de woning;
- Lichte woning door de vele ramen;
- Geheel voorzien van vloerverwarmimng
- Wasmachine en wasdroger zijn aanwezig en voor gemeenschappelijk gebruik;
- Geheel voorzien van laminaatvloer.
- Inclusief data aansluiting voor internet- en tv.

- Huurprijzen:

Adres

Kale huur

Stoffering

Wasmachine/-droger

Energie, tv en internet

Totaal

39

€ 650,-

€ 30,-

€ 20,-

€ 125,-

€ 825,-

39a

€ 675,-

€ 30,-

€ 20,-

€ 125,-

€ 850,-

39b

€ 675,-

€ 30,-

€ 20,-

€ 125,-

€ 850,-

39c

€ 675,-

€ 30,-

€ 20,-

€ 125,-

€ 800,-

- Aanvaarding: 1 januari 2018, eerder of later afhankelijk van oplevering;
- Borg: 39 € 825,-, 39a € 850,-, 39b € 850,- en 39c € 800,-;
- Er worden geen administratiekosten berekend.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met V/D Laar Vastgoed op nr. 040 – 842 79 92 of eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Bezichtiging inplannen

Via onderstaand formulier kunt u een bezichting inplannen. We nemen dan spoedig contact op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Bericht: *

Terug naar het aanbod