Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

Tilburg te huur 2-kamer appartement aan de Textielstraat 113b

Textielstraat 113b 5046SC Tilburg

Datum beschikbaar : 10 maart 2021

Huur: € 570 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 35 m²
Opp. terrein: 1.000 m²

Nieuw per 15 september 2019 komt er een 2-kamer appartement beschikbaar aan de Textielstraat 113b.

Omschrijving:
Het appartement is gelegen op de begane grond en maakt deel uit van een kleinschalig complex met 14 woningen verdeeld over de Textielstraat 111 t/m 115. Via een afgesloten corridor onder het voorhuis door is de grote gemeenschappelijke binnenplaats toegankelijk. Het appartement is gelegen op de begane grond van het gebouw op het binnenterrein, bestaande uit 7 appartementen.

Locatie:
De Textielstraat is gelegen nabij de ringbaan van Tilburg waarbij de Ringbaan West overgaat in de Ringbaan Oost. Door deze ligging is er een goede ontsluiting. Hartje centrum is gelegen op een kleine 10 minuten fietsafstand

Complex:
De centrale poort geeft toegang tot de gedeelde binnenplaats, met voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen en buitenzitjes. Naast de overdekte fietsparkeerplaats zijn er drie bergingen, waarin onder andere de gemeenschappelijke afvalcontainers staan. Vanuit het binnenterrein geeft een trap toegang tot de eerste verdieping alwaar zich de voordeur van het appartement bevindt.

Indeling:
De eigen voordeur geeft toegang tot de eerste kamer, thans in gebruik als slaapkamer. Via een open doorgang betreedt men de ruime woonkamer met open keuken. De grote raampartij aan de voorzijde geeft een ruimtelijk gevoel. De open keuken is voorzien van voldoende boven- en onderkasten, een vierpits elektrische kookplaat, inbouw koelkast met vriesvak, afzuigkap en gootsteen. Vanuit de woonkamer is er een deur naar de achtergelegen gang. In de woonkamer bevindt zich tevens een bergkast met daarin opgenomen de groepenkast van de woning. Vanuit de woonkamer is de grote en moderne badkamer bereikbaar. De badkamer is geheel betegeld. Er is een hangcloset aanwezig, een ruime douche, een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamer een woonkamer zijn geheel voorzien van een moderne laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- De woning heeft plek voor de deur om buite te zitten;
- Woning is geheel voorzien van laminaatvloer;
- Moderne en grote badkamer;
- Inclusief gebruik van eigen berging (B2 op afbeelding) van ca. 12 m².

Algemeen:
- Huurprijs € 570,- excl. € 150,- voorschot voor gas, water, elektra en internet, totaal € 720,-;
- Aanvaarding 15 september 2019;
- Borg € 720,-;
- Oppervlakte ca. 35 m²;

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging bel: 040 - 842 79 92 of mail: eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Terug naar het aanbod