Direct contact: 040 – 842 79 92

Te huur Te koop

Min € Max €

0 panden gevonden

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD Helmond te huur 2-kamer appartement Paterslaan 62

Paterslaan 62 5701NZ Helmond

Datum beschikbaar : 25 januari 2024

Huur: € 775 per maand
Bewoonbaar oppervlak: 42 m²
Aantal vertrekken 2
Aantal slaapkamers: 1
Verdieping: 2
Aantal badkamers: 1
Aantal toiletten: 1

Helmond centrum: Nieuw luxe appartement te huur aan de Paterslaan 62.

In een voormalig kantoor gebouw in het centrum van Helmond zijn 11 compleet nieuwe luxe appartementen gerealiseerd. Het complex bestaat uit drie bouwlagen met op de begane grond 4 appartementen, op de 1e verdieping 4 appartementen en op de 2e verdieping 3 appartementen.

Nr. 62 bevindt zich op de tweede verdieping aan de voorzijde op de hoek. De drie ramen in de woonkamer zonder inkijk geven veel licht in het interieur. Het ruime appartement heeft een vloeroppervlakte van ruim 42 m².

Algemeen:
Het complex heeft zowel een voor- als een achteringang, die beiden uitkomen in de centrale gangen. Vanuit deze gangen zijn per verdieping alle appartementen bereikbaar. De centrale gangen zijn geheel voorzien van een moderne tegelvloer, afgewerkte wanden en ledverlichting. Voorzijde met video-intercom. Op de tweede verdieping bevindt zich een dakterras dat voor iedereen toegankelijk is.

Indeling:
Via de centrale toegang is het appartement via een vaste trap of lift bereikbaar. De eigen voordeur geeft toegang tot een voorportaal met garderobe ruimte en toegangsdeur tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer en eigen meterkast. Door de uiterst slimme indeling is het appartement zeer goed in te delen. Er is dan ook rekening mee gehouden dat er plaats is voor een aparte (thuis) werkplek. De centrale plek is de woonkamer met daarin opgenomen een mooi woonkeuken.

De appartementen zijn zeer luxe uitgevoerd met video spion, moderne badkamer met toilet, badmeubel en douche. De warmwater voorziening is per appartement individueel geregeld. De woonkamer met open keuken is voorzien van een moderne PVC vloer die tegen een stootje kan. De appartementen zijn allen voorzien van verlichting middels dimbare spots, klimaatbeheersing en individueel te regelen airco’s. Verder zijn de appartementen voorzien van rolgordijnen al of niet in combinatie met gordijnen.

Keuken
De moderne keuken is voorzien van 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap met koolstof filters, grote koel-vries combinatie, combi- magnetronoven, mengkraan, voldoende boven- en onderkasten alsmede een vaatwasser.

Slaapkamer
De slaapkamer is tevens voorzien groot raam, moderne pvc vloer, gordijnen, gestucte muren en plafond, airco en een vaste data-aansluiting.

Parkeerplaats
Indien huurder in het bezit is van een auto is het huren van een eigen parkeerplaats á € 40,- verplicht.

  • "Kale" huur € 775,- per maand;
  • Airco € 40,- p.m., stoffering € 30,- p.m., voorschot energiekosten € 130,- servicekosten € 65,-, parkeerplaats € 40,-
  • Energielabel A
  • Klimaatbeheersing
  • Airco
  • Gestoffeerd
  • 200 meter naar station
  • 400 meter naar centrum
  • Gemeenschappelijk dakterras
  • Eigen parkeerplaats

Aanvaarding 1 februari 2024 of in overleg.

Legenda:

Service: Servicekosten, waaronder schoonmaken algemene ruimten, onderhoud buitenboel en lift, ramen bewassing, internet en tv.

Prijzen zijn onder voorbehoud van gunning, aan genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie: www.vandelaarvastgoed.nl, 040 -842 79 92 of eindhoven@vandelaarvastgoed.nl

Terug naar het aanbod